We zoeken een nieuwe collega die oog heeft
voor contact, ontmoeting en plezier.

Vakantiekrachten: Verpleging, verzorging en thuiszorg

1811.31295

Gelijk aan 0 uren
FWG schaal van de functie

Zomermaanden
Anders
Overig

Zorggroep Liante

Bij Zorggroep Liante draait alles om mensen: cliënten, medewerkers, vrijwilligers, omwonenden, mantelzorgers en familie. Wij focussen ons op persoonsgerichte zorg voor kwetsbare ouderen en willen hen een veilige omgeving bieden waar ze zich thuis voelen en van het leven kunnen genieten. Zorggroep Liante biedt deze veilige omgeving in én vanuit woonzorgcentra in de gemeenten Smallingerland en Oost- en Weststellingwerf. Wij staan open voor elkaar en voor onze omgeving: samen zijn we Liante. Meer informatie over hoe wij in het leven staan vind je op onze website www.liante.nl.

Functiebeschrijving

Een grote glimlach staat je goed! Gelukkig maar, want die heb je nodig om in de vakantie onze cliënten dagelijks te helpen bij de beste zorgverlening. Bij Zorggroep Liante zoeken we niet zomaar vakantiekrachten, je geeft het beste van jezelf en stelt de wens van de cliënt centraal. Hebben wij een match?

Vakantiekrachten voor in de zorg:

Wij zijn op zoek naar zowel studenten in opleiding voor een zorgberoep als gediplomeerde helpende, verzorgende IG en verpleegkundige die bereid zijn om gedurende de vakantieperiode onze teams te komen versterken. Je krijgt de kans om te werken in een leuke organisatie waar je veel kunt leren en een leuke tijd zult hebben.

Bij ons ben je als vakantiekracht in de zorg mede verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, verzorging van de cliënten en de huishoudelijke ondersteuning . De werkzaamheden zijn afhankelijk van je reeds behaalde diploma of de opleiding die je op dit moment volgt.

Na de vakantie periode gaan wij graag met jou in gesprek over een vervolg binnen onze organisatie.

 

Wat kun je verdienen?

Ben je gediplomeerd? Dan valt je salaris in de bijpassende FWG schaal van de functie.

Ben je niet gediplomeerd voor een zorgberoep dan verdien je minimaal 150% van het bijpassend minimum jeugd loon.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een van de locaties van Zorggroep Liante. Geef in je sollicitatie aan voor welke locatie je graag vakantiewerk wilt doen dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee. Je vindt al onze locaties op www.liante.nl

Nadere informatie

Wil je meer weten over vakantiewerk bij ons? Neem dan contact op met afdeling HRM. 0516-568775 of via alice.sieders@liante.nl

Ben je enthousiast over deze leuke uitdaging, solliciteer dan via onze website www.liante.nl of www.zorgpleinnoord.nl . Je richt je sollicitatie aan Alice Sieders.