We zoeken een nieuwe collega die oog heeft
voor contact, ontmoeting en plezier.

Vakantiekrachten: Keuken en restaurant

1903.34394

Gelijk aan 0 uren
FWG schaal van de functie

Zomermaanden
Anders
Overig

Zorggroep Liante

Bij Zorggroep Liante draait alles om mensen: cliënten, medewerkers, vrijwilligers, omwonenden, mantelzorgers en familie. Wij focussen ons op persoonsgerichte zorg voor kwetsbare ouderen en willen hen een veilige omgeving bieden waar ze zich thuis voelen en van het leven kunnen genieten. Zorggroep Liante biedt deze veilige omgeving in én vanuit woonzorgcentra in de gemeenten Smallingerland en Oost- en Weststellingwerf. Wij staan open voor elkaar en voor onze omgeving: samen zijn we Liante. Meer informatie over hoe wij in het leven staan vind je op onze website www.liante.nl.

Functiebeschrijving

Een grote glimlach staat je goed! Gelukkig maar, want die heb je nodig om in de vakantie onze cliënten dagelijks te helpen bij de beste zorgverlening. Bij Zorggroep Liante zoeken we niet zomaar vakantiekrachten, je geeft het beste van jezelf en stelt de wens van de cliënt centraal. Hebben wij een match?

Functie-eisen

Voor de locatie Lycklama Stins te Wolvega zijn wij op zoek naar medewerkers restaurant en  keuken-assistenten die bereid zijn om gedurende de vakantieperiode onze team te komen versterken. Je krijgt de kans om te werken in een leuke organisatie waar je veel kunt leren en een leuke tijd zult hebben.

Als vakantiekracht in het restaurant houd je je bezig met de dienstverlening rondom eten en drinken. Een kleine greep uit de werkzaamheden: Je bereidt de lunch voor en serveert in het restaurant maaltijden uit. Verder verkoop je artikelen aan bewoners in het winkeltje. Ook het aanvullen van de schappen hoort hierbij. Het leggen van contacten met de bewoners is een belangrijk onderdeel van deze functie.

Als vakantiekracht in de keuken ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van keukenwerkzaamheden zoals het positioneren van maaltijden, assisteren bij kookwerkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden en afwaswerkzaamheden. Ook het rondbrengen van maaltijden kan tot je werkzaamheden behoren. Je werkt samen in een team van koks en keukenassistenten.

Nadere informatie

Wil je meer weten over vakantiewerk bij ons? Neem dan contact op met Eric Everts, Teamleider HMD via telefoonnummer 0516-568770.

Sollicitatie richten aan

Ben je enthousiast over deze leuke uitdaging, solliciteer dan via onze website www.liante.nl of www.zorgpleinnoord.nl . Je richt je sollicitatie aan Eric Everts.

Wat kun je verdienen?

Ben je gediplomeerd? Dan valt je salaris in de bijpassende FWG schaal van de functie.

Ben je niet gediplomeerd dan verdien je minimaal 150% van het bijpassend minimum jeugd loon.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld